DETAILS, FICTION AND مزاج بلغمی

Details, Fiction and مزاج بلغمی

Details, Fiction and مزاج بلغمی

Blog Article

بعضی از مواد غذایی هستند که طبع گرمی داشته اما در بدن باعث تولید خلط سودا میشوند؛ که بادمجان جزو این دسته است یا بالعکس هلیله سیاه طبع سرد و خشکی دارد اما برای درمان سوء مزاج سودا تجویز می شود پس اگر در نسخه پزشک خود این موارد را دیدید نگران نباشید.

پاسخ به  علی جعفری متولد پنجاه یک بیشتر بلغم از سردی و رطوبت هستش

چای، قهوه، نسکافه، گوشت گاو و گوساله، عدس، بادمجان، لبنیات، ترشیجات و مواردی از این قبیل همه برای سودایی ها ممنوع هستند.

صبحانه یکی از وعده های مهم غذایی می باشد که نه تنها در سلامتی بلکه در بهبود کارایی بدن و متابولیسم و درمان بلغم تأثیرات مثبت جدی دارد و در نتیجه منجر به کاهش وزن سریع می شود. برای مزاج بلغمی مصرف برخی از وعده ها در صبحانه می تواند باعث بهبود عملکرد بدن و سلامتی شود.

دستگاه ادراری: غلبه بلغم در کلیه‌ها و مجاری ادراری باعث سنگ کلیه، اختلال عملکرد مثانه و بی‌اختیاری ادرار می‌شود.

سفیدی مو: – موی افرادی که درگیر سوء مزاج سودا هستند زودتر از موعد شروع به سفید شدن میکند!

سلام من خانم هستم شکم زیادندارم امامعده م احساس میکنم بزرگترازشکمم هست بازسمت چپ معدم تاکنارناف بزرگترازسمت راسته معده م هستش .

سلام چندسالی می شه که باد گلو می زدم طوری که تا می خواستم صحبت کنم باد توگلوم جمع می شه نمی توم حرف بزنم دوباراندوسکوپی کردم کلی داروهای گوارش خوردم نشد که نشد طبع بدنم سرده صبحها اب دهانم خیلی روی متکام می ریزه دست وپاهام همیشه سرده افسردگی گرفتم چندوقتی هم هست که گلوم حساس شده صبح که پامی شم سمت چپ گلوم می سوزه غلبه بلغم لطفا راهنمایم کنید ممنون

غذاهای مضر برای درمان غلبه بلغم خوردن غذاهای مفید برای دفع بلغم

سلام . من۱۶ ساله هستم از لکند زبان واز درد مفاصل رنج میبرم و همچنان فراموشی کسلی وآب زیاد بینی دارم اگر رهنمایی نمایی خیلی ممنون میشوم

همان‌طور که گفتیم، غلبه بلغم در هر یک اندام‌های بدن می‌تواند به علائم و عوارض خاصی منجر شود.

برای اینکه بدانید بلغمی ها چه بخورند؛ تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

بهترین داروهای بلغم زدا شما می‌توانید تجربیات و سؤالات خود درباره داروهای ضد بلغم از جمله قرص بلغم نیاک را با ما در میان بگذارید. ما سؤالات شما را با نظر دکتر داروساز پاسخ می‌دهیم.

اگر میزان و نسبت اخلاط اربعه در حالت تعادل باشد، فرد دارای مزاج معتدل است. اما اگر مقدار هر کدام از آن‌ها در مقایسه با مزاج معتدل افزایش یابد، مزاج فرد تغییر می‌کند. برای مثال اگر میزان بلغم موجود در بدن‌تان نسبت به مقدار این خلط در بدن فردی که مزاج معتدل دارد بیشتر باشد، شما دارای مزاج بلغمی خواهید بود.

Report this page